11 excuses that hold you back from a healthy lifestyle

1.Excuse: I’ve no time to exercise
Solution: Wake up an hour earlier and go for a walk or go up and down the stairs in your building or house for 30 minutes. I’ve a friend that has to get up at 5 for work she gets up at 4 to exercise.

2.Excuse:I’ve nobody to mind my baby
Solution:Zumba videos or youtube has great cardio videos

3.Excuse: Eat healthy is expensive
Solution: Eat rice, chicken and broccoli. Very healthy and very cheap. Or else don’t drink over the weekend and use that money on good food!

4.Excuse: I’ve been dieting but I don’t loose anymore
Solution: Simple, cut more calories change what you are doing

5. Excuse: I have bad genetics
Solution: With a clean diet and exercise you can overrule genetics. Don’t look to look like a girl on a magazine. You can always look better go  to take out the best of you!

6.Excuse:I’m a big built
Solution: We all can always look better: less fat more muscle! A fit body comes in different shapes and sizes.

7. Excuse: If I go to the gym I won’t get to talk to my husband
Solution: Your marriage will be more beneficial if you are fit plus for 3 times a week I’m sure hubby will be ok plus you could get up an hour earlier and do it in the mornings!

8. Excuse: I’m too hungry
Solution: Most of the times You aren’t hungry you are bored. Set your brain to eat what’s good for you. If you are hungry eat vegetables or a salad.

9.Excuse: I’m too tired
Solution: You are probably too tired because you don’t eat the right foods that give you proper energy. Go to bed early, keep yourself hydrated  and drink a coffee. Just get up and go exercise!

10. Excuse: I can’t afford the gym
Solution: Same as above. You tube gives great videos to work out with your own body weight and be super toned so does a zumba video!

11. Excuse: I don’t know what to eat
Solution: Go to my instagram or facebook page and you’ll find many ideas!

Zumba is a great option to cardio at home. I do it when I can’t go to the gym and im cover in sweat afterwards.  Here is a link to buy it: Zumba Fitness Total Body Transformation DVD
Get working with no excuses!

3 thoughts on “11 excuses that hold you back from a healthy lifestyle

  1. Awais Ahmed says:

    Although replacement therapy is often prescribed by doctors and has been successful for many, the sheer range of side effects to this treatment method have left many wondering if there is a better solution and a more natural alternative. Obtaining a natural boost to the levels of testosterone in your body is possible to achieve without causing any further harm to your system. 7 kind of nootropics smart drugs

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s